STARTERSBEGELEIDING

Het opstarten van een eigen bedrijf hoort de aandacht te krijgen die het verdient. Het is voor de (beginnend) ondernemer een grote stap in zijn of haar leven. Om er voor te zorgen dat u niet meteen al achter de feiten aan loopt, is het van groot belang dat er geen valse start gemaakt wordt. U heeft juist in de aanloopfase de begeleiding van een deskundige nodig. Het opstarten van een onderneming eindigt namelijk niet bij een bezoek aan de Kamer van Koophandel, het is pas een pril begin. De afgelopen jaren hebben wij aangetoond dat startende ondernemers bij Administratiekantoor J.J. Winkel in goede handen zijn. Velen sloegen de weg van het ondernemen aan de hand van ons kantoor met succes in. Ons kantoor is er trots op dat de door ons begeleide startende ondernemers nog steeds met succes hun onderneming exploiteren.

ADVISERING

Advisering speelt uiteraard een grote rol binnen Administratiekantoor J.J. Winkel. Door het maandelijks aanleveren van de administratie heeft u ook daadwerkelijk een regelmatig persoonlijk overleg met uw contactpersoon waardoor eventuele knelpunten direct besproken worden en niet blijven liggen.

Met vragen op fiscaal-technisch gebied bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij zullen echter tevens niet schromen om u uit eigen beweging te wijzen op verbeterpunten. Op deze wijze werken wij dus intensief en pro-actief met u samen aan een gezonde perspectiefrijke toekomst.

Copy link
Powered by Social Snap