BELASTINGEN

AANGIFTE INKOMSTENBELASTING

De aangifte Inkomstenbelasting is voor veel mensen een probleem. Particulieren, maar ook ondernemers, wringen zich vaak in bochten waaruit ontsnappen uiteindelijk bijna onmogelijk is. U kunt bij ons dus terecht voor al uw vragen over belasting, terwijl wij voor u ook de aangifte Inkomstenbelasting kunnen verzorgen. Dus komt u niet uit uw aangifte inkomstenbelasting, schroom dan niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Voor de ondernemers wordt de aangifte IB uiteraard na het vervaardigen van de jaarrekening opgemaakt.

AANGIFTE VENNOOTSCHAPSBELASTING

Wat voor een natuurlijk persoon de Inkomstenbelasting is, is voor de rechtspersoon (BV, NV, stichting) de  Vennootschapsbelasting. Het betreft hier vaak materie die voor de dga van een BV toch vaak net even een stap te ver gaat. Uiteraard wordt ook deze aangifte door Administratiekantoor J.J. Winkel verzorgd. Gelijktijdig met het opstellen van de jaarrekening wordt de aangifte Vennootschapsbelasting vervaardigd en met de fiscale jaarcijfers naar de belastingdienst gestuurd.

OMZETBELASTING

Veel ondernemers worstelen maandelijks of eenmaal per kwartaal met hun facturen om te kijken of er een afdracht voor de omzetbelasting gedaan moet worden of dat er juist een teruggaaf volgt. Gezien de middelen die Administratiekantoor J.J. Winkel tot zijn beschikking heeft kan dit echter een stuk sneller. Direct na verwerking van uw administratie verzorgen wíj de aangifte. Het bespaart u een hoop tijd, waardoor u zich kunt toeleggen op het gebied waar ú goed in bent: het ondernemen.

LOONHEFFINGEN

Uiteraard verzorgt Administratiekantoor J.J. Winkel ook uw loonadministratie en de daaruit voortvloeiende aangifte Loonheffingen. Ook nemen wij de correspondentie voor onze rekening met de instanties die zich bezighouden met lonen en de afdracht van de verschillende premies, zoals de belastingdienst, bedrijfsvereniging en de instanties waaraan de overige verplichte premies moeten worden afgedragen.

Copy link
Powered by Social Snap